top of page
Gradonačelnik_Damir_Mandić.jpg

RIJEČ GRADONAČELNIKA

Poštovani gospodarstvenici i budući ulagači,


„Razvoj Poduzetničke zone Gornje Mekušje u Karlovcu“ trenutno je jedan od najvećih razvojnih projekata Grada Karlovca kojim će se tijekom 2020. godine, uz pomoć EU sredstava, opremiti deset građevinskih parcela koje mogu biti dobra prilika i za Vaš poslovni pothvat. Realizacijom ovoga Projekta poduzetnicima će biti stavljeno na raspolaganje 8225 m² uređenog i infrastrukturno potpuno opremljenog prostora.


Poduzetnička zona Gornje Mekušje zona je izuzetna geostrateškoga položaja u odnosu na sve vidove transporta te kvalitetne novoizgrađene komunalne infrastrukture, a osam srednjih škola i Veleučilište u Karlovcu mogu pratiti Vaše potrebe za obrazovanom radnom snagom. Uz to, Grad Karlovac kontinuirano ulaže u javnu komunalnu i društvenu infrastrukturu kako bismo svima koji rade u gradu Karlovcu bili poželjno mjesto za život i rad.


Grad Karlovac je tijekom povijesti bio industrijski orijentiran grad, a takav želimo biti i u budućnosti osiguravajući povoljne uvjete za sve poduzetnike. Stoga Vas pozivamo da iskoristite prednosti ovoga prostora, a Gradska uprava bit će Vam partner u otvaranju svakog novog radnog mjesta.


Nadamo se da će Vam ova internet stranica s osnovnim podatcima o Zoni, njezinoj namjeni i olakšicama biti od koristi i pomoći pri donošenju odluke o ulasku u Zonu.

Dobrodošli u Karlovac.

Gradonačelnik

Damir Mandić

MANDIC potpis.png
logo-colors.png
bottom of page